Notre histoire

De rooftop van Brassi Grand Café is de perfecte uitvalsbasis voor eender welke festiviteit. Of het nu gaat om een romantisch trouwfeest, bruisend netwerkevent of een intieme bijeenkomst met vrienden en familie: ons ongeëvenaarde decor biedt de ideale locatie voor elke festiviteit.

Alles op één locatie

Fireworks-People-Watch--Streamline-Ultimate

Voor groepen tot 150 personen

Wifi--Streamline-Ultimate

WiFi & andere faciliteiten beschikbaar

Chef-Gear-Hat--Streamline-Ultimate

Catering door Brassi Grand Café

Weather-Cloud-Sun-Wind-2--Streamline-Ultimate

Authentieke locatie met een uniek zeezicht

Champagne-Cooler--Streamline-Ultimate

Jouw evenement op maat

Beleef, inspireer & ontmoet

De rooftop van Brassi Grand Café biedt een buitengewone setting die de perfecte ambiance creëert voor elk evenement. Gelegen in het iconische Kursaal Oostende, pronkt onze evenementenzaal met een adembenemend panoramisch uitzicht op het schitterende strand en de uitgestrekte zee, wat elke gelegenheid een onvergetelijke dimensie geeft.

Zaalcombinatie receptie, afterparty en/of diner

Zaal diner

Zaal receptie en/of afterparty

Tot in de puntjes verzorgde keuken

Kwaliteit staat voorop in Brassi Grand Café. Chef Achim staat met zijn keukenbrigade garant voor de gastronimosche invulling van jouw event. Bij Brassi Grand Café krijg je de allerbeste kwaliteit, van aperitief tot en met dessert.

 

Elk gerecht wordt met uiterste zorg bereid door het keukenteam, resulterend in een verrukkelijk smaakpalet, verbluffende presentaties en het gebruik van pure ingrediënten, waarmee Brassi Grand Café haar reputatie als culinaire bestemming van formaat waarmaakt.

Offerte op maat​

Of je nu een intiem feest plant of een grootschalig evenement organiseert, wij staan klaar om je visie werkelijkheid te laten worden.

 

Vraag vandaag nog een offerte op maat aan en laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Get inspired

Contact

Albert I-promenade,
Kursaal-Westhelling,
8400 Oostende

Zaalcombinatie receptie, afterparty en/of diner